Muziekids

Spot 11 wil met hun passie ook graag iets voor iemand anders betekenen. Daarom gaat de opbrengst naar Muziekids, een stichting die kinderen die chronisch ziek zijn op een mooie manier in contact brengt met muziek. “Als we met het bereiken van onze droom weer andere mooie dingen mogelijk kunnen maken, dan is de cirkel wel rond.” aldus Liza en Sem. 

“De hele dag lopen er zusters en doktoren om het patiëntje heen om te vragen hoe het met hem of haar gaat. In het ziekenhuis ben je niet Jeroen, maar ‘zieke Jeroen’. De ziekte is onderdeel van de identiteit geworden. Maar als je de Muziekids Studio binnenloopt en muziek begint te maken, valt dat ziek zijn weg en dan is daar weer Jeroen!

Stichting Muziekids wil afleiding, ontspanning en plezier bieden, het stressniveau verlagen en het genezingsproces stimuleren. 

Stichting Muziekids bouwt, onderhoudt en exploiteert ruimtes in ziekenhuizen waar kinderen die in die zorginstelling moeten verblijven of er op bezoek zijn, muziek kunnen maken en beleven. 

De Muziekids Studio is het muzikale hart van het ziekenhuis met een positieve uitstraling op de gehele omgeving. In de Muziekids Studio’s begeleiden ervaren studioleiders en musicerende vrijwilligers op professionele wijze de jeugdige patiënten, om ze zo even de stress van het ziek zijn, de pijn, angst en het gemis van thuis te doen vergeten.”

Wil jij onze productie en daarmee Muziekids steunen? Neem contact op via info@rentdemusical.nl. 

Volg de social media accounts van Muziekids
Muziekids