Band

Rent de Musical wordt live begeleid door de vijfkoppige ‘RENT Band’. De band is enkele jaren geleden ontstaan toen een studentenvereniging uit Breda een uitvoering van Rent op de planken bracht. Met de passie die ze voor deze musical hebben én de uistekende samenwerking onderling kon een aanmelding voor onze productie niet uitblijven! De band bestaat uit twee toetsenisten, een gitarist, een bassist en een drummer en we stellen ze graag voor!

Sander van Gaans – Gitarist en Muzikaal leider
Sander startte op 8 jarige leeftijd met een klassieke opleiding. Van daaruit heeft hij zich doorontwikkeld tot een veelzijdige gitarist. Hij heeft in verschillende (cover)bands gespeeld maar altijd al een voorliefde voor musical gehad. Zo heeft hij onder andere gespeeld in Spring Awakening, AIDA, 13, Drie Musketiers, Petticoat, The Wiz, Grease en natuurlijk Rent.

Rolf Goedendorp – Toetsenist
Rolf is toen hij nog maar 4 jaar was begonnen met (klassiek) piano. Vanaf zijn 12e ging hij in diverse bands spelen waarmee hij zowel covers als eigen werk ten gehore bracht. Daarnaast is hij ook actief in het begeleiden van koren, vocal groups en solisten. Je treft Rolf ook regelmatig in de orkestbak voor het begeleiden van musicals en muziektheater.

Maikel Heeren – Toetsenist
Maikel is gestart met keyboardles toen hij 12 jaar was. Daarna is hij ook nog even in de percussie wereld terecht gekomen waar hij zowel ongestemd als melodisch slagwerk speelde. Uiteindelijk kwam hij toch weer terug bij zijn roots en is hij vaak als toetsenist te vinden in de orkestbak.

Han van Oers – Bassist
Han is getrouwd en heeft twee kinderen. Op zijn 14e is hij begonnen met muziek maken en speelde diverse instrumenten; gitaar, drums, toetsen en bas. Tijdens Rent de Musical is hij als bassist te bewonderen. Hij speelde onder andere in de bands Het Gebaar en Totolicous maar is ook actief als invaller voor diverse coverbands.

Coen van de Wouw – Drums
Coen is getrouwd en heeft twee kinderen. Hij is op 8 jarige leeftijd begonnen als tramboer bij de plaatselijke drumband en harmonie. Nadat hij in diverse bands gespeeld heeft kwam hij in de musicalwereld terecht. Hij heeft als drummer al diverse producties gespeeld; Tanz der Vampire, Labyrinth, Drie Musketiers en natuurlijk Rent!

Rent Band
v.l.n.r.: Coen (drums), Han (bas), Rolf (toetsen), Sander (gitaar), Maikel (toetsen)